torsdag 22 maj 2008

Snart helg!

Nu är det snart en vecka sedan jag skrev sist, anl till detta är att vi har problem med uppkopplingen i huset. Man känner sig lite frustrerad, i vårat hem används datorn
endå till ganska mycket.
Hittade denna bilden, visst är det härliga färgen?!

Imorgon är det fredag & det ställs till fest på jobbet. Det brukar ofta bli väldigt trevligt, god mat & mkt skratt. Det bästa av allt är att jag kan ta cykeln hem sen!

På lördag morgon åker jag & M till Malmö. Vi ska bo på fint hotell, ha det mysigt tillsammans & shoppa såklart. Som ni sett tidigare har jag lagt in en bild på en dagbädd från ILVA. Den ska köpas & förhoppningsvis hittar vi lite mer roliga saker att frakta hem.
Moa lämnas hos mormor & morfar redan imorgon. En barnledig helg- underbart!!
Men ack så mycket man kommer sakna henne, världens envisaste, trotsigaste, "ill inte sova" & mysigaste lilla Moa.

I helgen ska det slappas för en gång skull!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar er en underbar helg!

deckarspecialisten sa...

Hello!

Satt och rensade min mejlbox (den har blivit för stor) och fick då syn på ditt mejl ang din blogg. Vad bra den är Karin. Vad duktig du är! Alltså om man som jag ahr möjligheten att se på ditt liv utifrån (och även lära känna dig lite förståss) så måste jag säga att du har gått igenom en hel del stora saker den senaste tiden och du hanterar det såpass bra som du gör. Det är imponerande. Flytta, börja jobba, uppfostra småbarn, etc etc. Inte konstigt att du är trött ibland? Du har verkligen en inneboende styrka som du kanske inte alltid tror att du har? eller har du fattat det nu? dvs att du är en väldigt driftig och kompetent person? Ja, annars får jag väl påminna dig ibland :-) I alla fall. Bloggen är läsvärd, särskilt om man gillar inredning...många bra tips! (tror jag)hehe. Nu ska jag jobba lite....Vaya con Dios!

Besökare