söndag 29 januari 2012

Moa 6 år







Nu är vi hemma på Svensk mark igen efter en helt underbar semester. Lata dagar på stranden, poolen och på havet. Fantastisk mat och fantastiska människor. Men nog om detta, berätta mer med bilder i nästa inlägg....

Nu vill jag istället berätta att världens finaste, gulligaste, underbaraste, vackraste, bästa Moa har blivit 6 år. Ännu en av hennes födelsedagar firades i Thailand och med detta frukost på sängen, besök i skola, solnedgång, restaurang, tårta och sist men inte minst risballonger upp i skyn. Allt som en 6-åring förtjänar! Jag ska inte trötta ut er med snack om förlossning och bebistiden men jag måste erkänna att den 25 januari varje år går mina tankar extra mycket till just den dagen och till just den tiden i vårt liv. Dagen då lilla familjen på två blev tre. Nu är hon redan 6 år som sagt och i brevlådan dundrar det in papper angående informationsmöten från olika grundskolor. Efter sommaren börjar ett helt nytt kapitel i vår lilla fågelunges liv!

1 kommentar:

sofia sa...

Lilla gosi Moa. Minns det också om idag. Liten perfekt näsa. Plutig mun. Runda kinder. Svart hår. Sötaste. Och hängde upp & ner två dagar gammal.

Sluta. Va goda bollarna ser ut.

Besökare