måndag 13 juli 2009

Hej sa Petronella ifrån plaskebyn....




Vad hände med det fina vackra soliga vädret undrar jag?
Under helgen som varit har våra små fötter fått bära gummistövlar. Men det har inte stoppat oss, "familjen semesterfirare". I helgen har vi hunnit med mkt bl a Borås Djurpark. Där har vi tittat på Elefant bajs (det var det som var mest intressant, om man frågar Moa) Sen har vi varit på auktion där jag ropade in en jättefin korg som numera står i mitt vardagsrum. Min kusin F var med tillsammans med sin familj. Hans tjej M ropade in ett par fina trasmattor. Hur kul som helst - en sån adrenalinkick att vara med och buda :)
Sen har vi badat såklart, 20 grader i sjön. Helt OK men ännu mer OK efter att ha suttit i bastun. "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder"

Imorgon fortsätter vi våran semester. Det är så mysigt när pappa M är hemma tillsammans med oss. Vi får väl se vad vi ska hitta på resten av veckan. Kanske någon mer auktion eller lite ommålning av Moas lekstugan.
Vi tar dagarna som de kommer och det är så härligt!!

PS. De fina stövlarna är Moas de har kompis Julians mamma C beställt till oss. Tuffa Tuffe kommer de vara i sina stövlar. Julian fick likadana fast blåa. Gå in och kolla på deras hemsida här. DS

Inga kommentarer:

Besökare