söndag 16 maj 2010

Fest á la Casa K*










Så i lördags var det då dags för min & pappa M´s vårfest. 28 pers kom till oss med bästa partyhumöret. Vad som verkade bli en regnig & kall kväll blev en solig & mindre kall kväll. Pappa M hade tänkt till riktigt ordentligt och ställt två värmare på altanen vilket gjorde att vi kunde sitta ute tills morgonkvisten. Och morgonkvisten blev det verkligen, det var ljust ute när vi gick och la oss. Och det har inte hänt på år & dar för min del.
Våra sista gäster gick ca 04:00. Och för er som inte känner min kära sambo så är han mer känd som "burgar" mannen. Enl hans vänner (de manliga såklart) så är han en jäkel på att grilla hamburgare. Dessa beställs ofta vid tillfällen då det finns en grill & pappa M gör det alltid med glädje då "burgare" är en favvorätt :)

Nå, festen blev väldigt lyckad och det har vi våra underbara vänner att tacka för. De är alla helt fantastiska (såklart även ni som inte kunde komma till oss igår) Gårdagen bjöd på massor med mat & dricka och trubadur ute på altanen. Det blev allsång fram till småtimmarna, vet inte om grannarna var lika glada som vi (?) TACK J & K för att ni orkade spela flera timmar i streck :) TACK alla för de fina "gå bort presenterna" det kändes som min födelsedag. Och TACK S för de som vanligt fantastiskt goda bakverken.

Inga kommentarer:

Besökare